Allemaal een fijne vakantie gewenst!
Eerstvolgende repetitie is op zondag 25 augustus.

Terugblik communie-mis Spoorzoeker 26 mei

                                                                                            Terugblik 2C in concert 24 maart'24

Concert fanfare-orkest Kerkrade

informatie over concerten en activiteiten van verenigingen uit de regio
Gebruikersavatar
Ralph Hamers
Site Admin
Berichten: 200
Lid geworden op: wo mar 04, 2015 8:55 am
Instrument: Trompet

Concert fanfare-orkest Kerkrade

Bericht door Ralph Hamers »

Ontdek een avond vol muzikale verrassingen tijdens het Zommerfestival Jubileumeditie op zaterdagavond 15 juni in het prachtige stadspark van Kerkrade. Voor de derde keer op rij wordt dit bijzondere evenement georganiseerd, en dit keer is het extra speciaal vanwege ons 75-jarig jubileum. We nodigen je uit om samen met ons te genieten van een sfeervolle avond boordevol muziek en gezelligheid. Breng je eigen stoel, statafel of deken mee en strijk neer in het gras terwijl je luistert naar het gevarieerde concert, verzorgd door het Kerkraads Fanfare Orkest (KFO).
Dit jaar hebben we het genoegen om twee bijzondere gastartiesten te verwelkomen: Marjolein Heijltjes en Serge Gulikers. Beiden zijn niet alleen bekend van hun indrukwekkende muzikale carrières, maar maken ook deel uit van de band 10 Feet Up, onder leiding van onze nieuwe dirigent, Roel Meessen. Marjolein Heijltjes was onlangs te zien in het 2e seizoen van 'I Can See Your Voice' op RTL4 en heeft haar eigen show 'Atemlos und mehr – De Helene Fischer Tribute' opgevoerd in de Rodahal in Kerkrade. Serge Gulikers, die in 2006 deelnam aan Idols, zal ook zijn talent laten zien tijdens ons festival.
Van popmuziek tot filmmuziek, er is voor ieder wat wils. Jong en oud zijn van harte welkom om samen met ons te genieten van een bijzondere avond onder de sterrenhemel. Het festival vindt om 20:00 uur plaats in het Stadspark van Kerkrade, met gratis toegang. Daarnaast bieden we borrelboxen aan die je vooraf kunt reserveren via onze website, kerkraadsfanfareorkest.nl Drankjes zijn ook beschikbaar op locatie. Zorg dat je erbij bent en geniet van een avond vol herkenbare en unieke nummers en combinaties, een echt muzikaal spektakel dat je niet mag missen!
Advertentie
Plaats reactie